Från mitt fönster

Små funderingar om världen innanför och utanför fönstret

Namn:
Plats: norrland, Sweden

46, gift, 2 barn, bostadsrätt, sommarstuga, fast arbete = Svensson

tisdag, mars 07, 2006

Rapport från huvudstaden

Det snöade hela tiden. De verkar inte ha nån vidare snöröjning där i storstan, oplogat och oskottat överallt. Solen lyste inte förrän igår och då for vi hem. Förstås.

Men vi hann med allt och lite till.
På fredag kväll var maken och jag och såg Cabaret.
Fantastisk föreställning! Alla - inte bara Peter Jöback - var lysande. Rekommenderas varmt! Dyrt dock, 450 kr/person. Då ingick inte maten.... Som för övrigt också var jättebra, goda viner och drinkar till det gjorde notan till en hiskelig historia, men va tusan, man ska väl få unna sig när man är på lokal??

Lördag morgon var seg...Vi uppskattade inte frukostbuffén så mycket som vi brukar om man säger så....(tog vi igen på söndag morgon) Vi var tvungna att vila lite efter frukost, men sen var vi fit for fight igen och traskade iväg i snögloppet till älsklingsstället, Pizza hut. "Den lilla kycklingen" såg vi sen på bio, faktiskt jättekul! Kvällen avslutades med en stilla middag på hotellet för familjen och lite raj-raj för min del, 40årskalas förstås. Mycket trevligt med god mat och trevliga människor.

På söndag for vi då äntligen till Naturhistoriska muséet och kollade in dinosaurierna och Cosmonova, mycket uppskattat. Personligen sov jag igenom filmen som visades i 3D, men enligt barnen var den bra. All-you-can-eat-spareribs avslutade kvällen, maken mätt och belåten långt in på måndagen!

Mycket trevlig helg, det måste vi göra om!