Från mitt fönster

Små funderingar om världen innanför och utanför fönstret

Namn:
Plats: norrland, Sweden

46, gift, 2 barn, bostadsrätt, sommarstuga, fast arbete = Svensson

måndag, november 21, 2005

Favorit-bloggar

Utan inbördes ordning eller ranking!

Ögonblick i monstermammans liv: Relativt nybliven 2-barnsmor som berättar mycket målande om livet med bebis och livlig 2-åring. Hysteriskt underhållande och igenkännande för alla föräldrar. Ser till att varna i förväg i samband med speciella avsnitt, typ förlossning...

Kommisarie F.Curiosa: Amerikanska (eller möjligen kanadensiska) som lever i Sverige, intressant läsning om hur vi svenskar (mest män) beter oss. Nyttigt att läsa engelska till vardags.

Pale green woman: Reklamkvinna som har hund. Roliga länkar och bilder. Jag blir lite sugen på att ha en hund, de verkar vara intressanta som sällskap. Sen får man kanske bra kondition av alla promenader.

Mamma Mu: Svensk tjej som läser till veterinär i England. Intressant läsning om hur engelsmän (mest män) beter sig. Speciellt när de inser att hon är svensk. Ibland berättar hon om vad de gör på lektionerna, ganska läskigt. Då läser jag väldigt snabbt.

Glamourprinsessans dagbok: Juridikstuderande med huvudet på skaft och de blonda lockarna på plats. Fantastiskt rolig och har åsikter om det mesta. Karolina måste vara en hit på vilken fest som helst i vilket sammanhang som helst.

Jag flyttar nog upp henne till första plats, trots ingen inbördes ordning....

Bara kvinnor, har ännu inte hittat någon rolig blogg som en man skriver. Förutom NHL-bloggen på Expressen men den är mera informativ än rolig. Fast Fredrik Virtanen på Aftonbladet är rätt kul när jag tänker efter.

Men det är roligare med vanliga människors bloggar än journalisters, de får väl betalt?